Onze diensten

Voor uw zakelijke express zendingen zit u bij KRC-Transport aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw order veilig en voordelig wordt geleverd. Dit doen wij zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Wij halen uw order op de door u gewenste dag en tijd en bezorgen deze op het door u aangegeven adres (ook in het buitenland). Snel en makkelijk!

KRC-Express

Voor uw zakelijke express zendingen zit u bij KRC-Transport aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw order veilig en voordelig wordt geleverd. Dit doen wij zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Wij halen uw order op de door u gewenste dag en tijd en bezorgen deze op het door u aangegeven adres (ook in het buitenland). Snel en makkelijk!

Bij express zendingen kunt u denken aan bijvoorbeeld:

 • Net gedrukte proefwerken die direct naar school moeten of andere drukwerken
 • Orders die achter gebleven zijn bij uw bedrijf die nog urgent verzonden moeten worden
 • Essentiele onderdelen voor werk- of voertuigen, zoals die van een sjoffel, auto of schip 
 • Levering van bouwmaterialen op bouw/werk plaats 
 • Levering van pallets aan bedrijven, zonder heftruck door middel van steekwagen en laadklep op de voertuigen
01

Order geplaatst

02

Order ophalen

Order wordt opgehaald bij u of het door u opgegeven adres

03

Naar ontvanger

Directe lijn naar de ontvanger en tekent de zending

04

ontvangstbevestiging

U ontvangt een mail met de ontvangstbevestiging inclusief handtekening en andere bijlages zoals vrachtbrieven

Wilt u gebruik maken van een express zending?

 KRC-Transport hanteert hiervoor de volgende 5 makkelijke stappen.

 1. U logt in bij het klantportaal van KRC-Transport
 2. U klikt op nieuwe order, hierbij selecteert u de ophaal datum en tijd, verder geeft u aan om welke dienst het gaat bijvoorbeeld direct bezorgd, waarna u de afmeting van de zending selecteert.
 3. Vervolgens klikt u op: ‘Start met het vestigingsadres’ als het pakket bij u opgehaald moet worden. Wanneer dit niet het geval is, klikt u op: ‘start met een ander adres’.
 4. U vult het formulier verder in zoals staat aangegeven. U krijgt direct een prijsopgave te zien.
 5. Hierna selecteert u order bewaren, order versturen of als u liever nog contact heeft over de order: versturen als offerte aanvraag. Verder kunt u documenten bijvoegen, wanneer dit nodig is bijvoorbeeld vrachtbrieven.

KRC-Transport komt graag bij u langs om uitleg te geven over het klantenportaal. Hulp op afstand is ook mogelijk door telefonisch contact met ons op te nemen ook videobellen is geen probleem voor ons.

Heeft uw opdracht extra haast? Neem dan snel contact op met ons, de beller is immers sneller!

Pakketdienst

KRC-Transport gaat verder waar de meeste pakketdiensten stoppen. Wanneer u pakketten heeft die groter zijn dan, bij 10 kg: 100 x 50 x 50 cm of bij 10-30 kg: 176 x 78 x 58 cm. Of meer als 30 kg wegen, dan zal de reguliere pakketdienst dit niet voor u vervoeren. Bij KRC-Transport is dit wel mogelijk. Van micropakjes tot enorme pakketten of pallets, voor ons is niks te gek!

 • Levering 7 dagen per week, ook in de avonden
 • Beschikking tot track & trace met eigen unieke barcode
 • Inclusief tweede leverpoging 
 • Aflevermogelijkheden in tijdsvakken: ochtend, middag, avond en nacht
 • Ontvangstbevestiging via de mail met handtekening van de ontvanger
 • Mogelijkheid tot ophalen van retours

KRC-Transport biedt tevens ook de mogelijkheid tot een geïntegreerde afspraaktool voor jouw webshop met daarbij opslag, packaging & overslag door KRC-Transport!

Particuliere zendingen

Voor uw particuliere zendingen zoals uw marktplaatsaankopen, verhuizing of andere zendingen waarbij u een transporteur nodig heeft, ook daarvoor bent u bij KRC-Transport aan het juiste adres.

Voor eenmalige of meermalige particuliere zendingen maken wij gebruik van e-mail of telefonisch contact. Voor deze zendingen hoeft u geen account bij het klantenportaal te hebben.

Wilt u een particuliere zending uitvoeren?

De tarieven voor particuliere verzendingen hangen af van uw opdracht. 

Neem daarvoor contact op via onderstaand telefoonnummer of e-mail adres. De beller is sneller!

06 – 10255529
info@krctransport.com

Gevaarlijke stoffen transport (ADR)

KRC-Transport biedt mogelijkheden aan bij gevaarlijke stoffen transport. Wilt u gevaarlijke stoffen over de weg transporteren? Dit is niet zomaar mogelijk, maar KRC-Transport hanteert de daarvoor gestelde richtlijnen. Wij zorgen voor een veilig en deskundig vervoer en aflevering van uw zending. Onze chauffeurs hebben het ADR-vakbekwaamheidscertifciaat en onze wagens zijn volgens de ADR-normen uitgerust. Wanneer uw goederen een UN-nummer bevatten, dan gaat het om gevaarlijke stoffen transport. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Transport op maat

KRC-Transport gaat verder waar de meeste transportbedrijven stoppen. U kunt hierbij denken aan het installeren van uw producten. U heeft hierbij de mogelijkheid om uw klanten dit extra werk te besparen, door het uit te besteden aan KRC-Transport. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de bank van uw klant uitpakken, op de gewenste plek neerzetten en installeren. Ook zorgen wij er dan natuurlijk voor dat de plek van levering netjes achterblijft. KRC-Transport biedt hierbij de mogelijkheid om het verpakkingsmateriaal mee terug te nemen en milieu bewust te verwerken.

Levering en installatie van meubelen

Installeren van witgoed

Installeren van elektrische apparatuur

Twijfelt u of transport op maat geschikt voor u is? Neem dan contact met ons op.